Doprava zdarma nad 2000,-kč, při použití dopravy GLS ParcelShop jen 49,-kč
-0%
Doprava
zdarma
Košilové šaty Jopess 56607Košilové šaty Jopess 56607Košilové šaty Jopess 56607
Jopess (ČESKÁ REP.)

Košilové šaty Jopess 56607

2 899 Kč
2 395.87 bez DPH
ks
Popis produktu
Kód produktu: 240667

Letní košilové šaty s 3/4 rukávem vhodné na denní nošení i pro společenskou událost,  od předního českého výrobce Jopess fashion

Výroba Česká republika

Velikosti 36 až 46 délka 110 cm.

Složení materiálu 65% polyester, 32% viskoza 3% elastan 

Košilové šaty Jopess 56607

Objevte eleganci a pohodlí v jednom s našimi košilovými šaty Jopess 56607. Tyto šaty jsou ideální volbou pro každou moderní ženu, která chce vypadat stylově a cítit se pohodlně po celý den.

Styl a Elegance

Košilové šaty Jopess 56607 jsou navrženy s důrazem na detail a kvalitu. Jejich klasický střih a elegantní design zaručují, že budete vypadat skvěle při každé příležitosti. Ať už se chystáte do práce, na schůzku nebo na večerní procházku městem, tyto šaty vám dodají sebevědomí a šarm.

Materiál a Pohodlí

Šaty jsou vyrobeny z vysoce kvalitního materiálu, který je příjemný na dotek a zajišťuje maximální pohodlí. Díky prodyšnému materiálu se budete cítit svěže i během horkých letních dnů. Navíc jsou šaty snadno udržovatelné a odolné vůči opotřebení, což z nich činí skvělou investici do vašeho šatníku.

Univerzálnost

Košilové šaty Jopess 56607 jsou univerzálním kouskem, který můžete snadno kombinovat s různými doplňky a obuví. Pro formální vzhled je zkombinujte s elegantními lodičkami a decentními šperky. Pro ležérní styl je doplňte teniskami a džínovou bundou. Možnosti jsou nekonečné a vždy budete vypadat skvěle.

Detaily, které zaujmou

Šaty mají praktické knoflíky po celé délce, což usnadňuje jejich oblékání a svlékání. Dále jsou vybaveny stylovým páskem, který zvýrazní vaši siluetu a dodá šatům šmrnc. Kapsy na bocích jsou nejen praktické, ale také dodávají šatům moderní vzhled.

Velikosti a Barvy

Košilové šaty Jopess 56607 jsou dostupné v různých velikostech, aby si každá žena mohla najít tu svou. Navíc nabízíme několik barevných variant, takže si můžete vybrat tu, která nejlépe odpovídá vašemu stylu a vkusu.

Proč si vybrat právě košilové šaty Jopess 56607?

  • Elegantní a nadčasový design
  • Vysoce kvalitní a pohodlný materiál
  • Univerzálnost a snadná kombinovatelnost
  • Praktické detaily jako knoflíky a pásek
  • Dostupnost v různých velikostech a barvách

Neváhejte a dopřejte si luxus a pohodlí s košilovými šaty Jopess 56607. Tento kousek se stane nepostradatelnou součástí vašeho šatníku a budete se v něm cítit skvěle při každé příležitosti.

Dotaz na produktHlídací pesTisk stránky

Košilové šaty Jopess 56607

Zadejte prosím své jméno
Email, na který Vám přijde odpověď
Zadejte kontaktní telefon
Vaše přání, alespoň 3 znaků
Hlídání produktu
Zadejte podmínky a email, na který chcete poslat zprávu při splnění těchto podmínek